Hjælp mig med tips til den nye TGT Sardinien og vind et eksemplar

Som forfatter til Turen Går Tils rejsebøger rejser jeg ofte til mine destinationer for at  opdatere og researche.  Citrka hvert tredje år skal hvert titel genskrives,  og til foråret 2017 gælder det Turen Går Til Sardinien. Måske du har lyst til at hjælpe mig med tips? Måske har du været forbi et pragtfuldt trattoria, som du synes, jeg burde besøge, eller også er du faldet over en attraktion, som du mener burde komme med i bogen. Tips må også gerne omhandle politiske og kulturelle emner, som du synes trænger til at blive belyst i mine indledende kapitler om befolkning og samfund. Alle forslag modtages med kyshånd, og lige inden jeg tager afsted på researchtur – det bliver nok  til april 2017 – vil jeg trække lod blandt jer alle. Den, der vinder, får tilsendt et eksemplar af den færdige bog, når den udkommer.